Nej, ett borttaget konto kan inte återöppnas automatiskt. Om du vill aktivera kontot igen måste du kontakta vår support via kontaktformuläret på hemsidan.
Vi debiterar en hanteringsavgift på 625 kr för att återöppna ett tidigare borttaget konto.
tips: Det kostar ingenting att låta kontot ligga kvar om du inte använder det just nu. Därför rekommenderar vi att du inte tar bort det om det är möjligt att du vill använda tjänsten igen i framtiden.
Relaterade frågor
Redo att komma igång?
Börja fakturera utan företag idag. Skapa ditt konto på 2 minuter och kom igång direkt.
